關於: 音樂、唱片、演唱會

尹光08好過癮演唱會

地點: 香港文化中心(音樂廳)

演唱會舉行日期:
2008年3月10日至11日
(星期一/二)

演唱會時間: 晚上八時正

票價: $350/$250/$180/$120

門票即日於城市電腦售票網及通利琴行公開發售

08年演唱會尹光將首次現場演繹「少理阿爸」,及多首從未曝光歌曲;得到好拍擋朱咪咪同盧海鵬鼎力支持,爆笑3寶聚首一堂,一定過癮十足;當然唔少得尹光的看家本領,與“粵劇靚花旦”李淑勤對唱「宮主刁蠻駙馬驕」及“鬼馬俏冤家”李麗儀搞笑合唱「肚谷谷」;為迎接『08奧運』,尹光最新作品「奧運超人」即將面世,實是樂迷一大喜訊。

=====================================

係唔係拉大隊去睇?

到o既唔該留名 睇最平 ( 我得閑買飛o既 )
1. Tong
勇氣~~~團結~~~友情~~~
我地三人同心, 力大過千斤~~
"有我必勝人出場, 好快就可以收場!"

銀座百佳
許志安演唱會cd大量,$6隻
陳慧林演唱會cd大量,$9隻
其他不計其數cd,賤賣

各位有無人有對fashion有興趣?
我個朋友公司攪左一個function
係有concert聽o既, 膚左個南非o既女仔演出
唔駛錢, 仲有得任食buffet

如想聽女仔o既歌請到:
http://www.myspace.com/simphiwedanaofficial

不過因為都要留位, 想去o既同我講聲
組團去食野聽歌亦得, 得左~

Cultural, Music and Fashion Events during the South Africa Week

Date: 11 April 2008

Time & rundown:

18:30-19:30       Buffet Cocktail

19:30 – 20:30    Mini-concert

Venue:             Grand Ballroom, Kowloon Shangri-la Hotel, 64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon.

Dress code:      Smart casual

星期四firm我丫喂

嘩,又食又聽????

係呀, 所以ok架, 有無人去呀?
賊人們, 呢個活動應該好o岩大家!!

好想.但未放工

好似好豪wor,無啦啦有buffet食,有冇人fire,不如食完著草 =_\=?

可以fire既, 食完都係聽1個鐘

聽埋先啦
我都係幫朋友吹雞
佢做到好慘.....

有得食buffet cocktail!!!  仲有野聽!!!  好野~~
FireFireFire~

宜家有咩人去?

家皮? thy?
仲有無? 我要firm人數!

去o既俾英文全名我,
我朋友要係咁e 出invitation letter
聽晚係有得坐下咁o既

我聽日印d invitation letter 出黎, 之後就可以約埋一齊去了

都好架喎,可以拍照的嗎?

Chan Lai Yee