關於: 無意識發言

引用:
原帖由 鬼鬼 於 3-8-2007 20:10 發表

好有同感="= 近日office 派大信封renew contract... 人人加5% 人工~
連果d 唔做野加A字膞怪物都係加5%...
自問幫office take 左好多唔係份內事ge duties... 都係一樣5%...
以為自己好重要... 會加多d... 結果失望 ...
你既5%同人地既5%同架喎

呢D唔好太在意...
咁樣生活會無咁開心架

引用:
原帖由 syl 於 4-8-2007 00:19 發表
我仲慘
做o左兩年
幫HA做牛做馬
到頭來仲低人工過O的freshgrad
呢個世界無天理架
世界無公平呢兩個字架...有勢力既有錢既就有公平.....唔好咁執著

引用:
原帖由 bun 於 3-8-2007 18:57 發表
(離題)

各位,有時候千萬不要看得自己太重要,到頭來還是要自己失望。
超同意...
依家有人奶緊野喇...

將自己縮小,將世界放大,林夕講嘅
好多野唔可以控制得到,就學點樣改變自己個心態

我有兩張男兒本色既飛唔洗錢
唔知今晚邊個得閒可以一齊去睇呢

呢套我有興架,但你家陣先講,猩猩。

原來一年一度o既<<相信節>>係三月四日
俾我搵返record
真好
勇氣~~~團結~~~友情~~~
我地三人同心, 力大過千斤~~
"有我必勝人出場, 好快就可以收場!"

我辛苦付出左4年,結果也和freshgrad
無分別。
向好想,給我機會離開。

有股怨念喎

顛哥哥
一切都係一種緣份黎o既

起碼呢四年, 你無白過

引用:
原帖由 tong 於 5-8-2007 01:20 發表
顛哥哥
一切都係一種緣份黎o既

起碼呢四年, 你無白過
因為呢四年有我地陪住你丫麻

引用:
原帖由 tong 於 4-8-2007 23:59 發表
原來一年一度o既係三月四日
俾我搵返record
真好
咩係相信節

引用:
原帖由 於 5-8-2007 12:08 發表

咩係相信節
應該係張信哲……血如潮水原唱者

相信節當日
不要問, 只要信
要相信別人
完了

引用:
原帖由 tong 於 6-8-2007 00:07 發表
相信節當日
不要問, 只要信
要相信別人
完了
廢到呢.............................