星期日大圓澗, 7重岩玩石, 含簡易開爐

星期日大圓澗, 7重岩玩石, 含簡易開爐

10點荃灣站吉野家等, 上溯大圓石澗精華段, 水源開爐飲下野6個面食, 之後上7重岩玩石.

冇人fire, postponed. 2人成團, bye

星日往灣啦~ one day trip~ fire?

wa!!!!! fucking attractive!

lok, ++ ready~

http://blog.yahoo.com/_ACIXHVAVC ... 0%E6%B4%B2%E5%A1%98

http://hknature.150m.com/found_place_6.htm

你想玩乜, 好似山線為主wor, 另可能備剪好D, 長袖就係必需

洗唔洗全身濕架?
同埋幾點出返巿區呢?

正路的話就算全綑都唔使全身....不過我又驚熱, 所以都會預全身自行入水.

船來船往prepfered, 有濕夜紅石門既覺悟都奉陪既...星期一放假~

登下北頂玩下石堡壘ok架啦我, 綑邊係咪綑過一圈啦? 好似

船來往啦當然 =_= .....

咁OK啦, 山線啟動.

01 麒麟石落船, 往西尋路登北頂(睇亨有路), 北頂鏟一鏟山脊可爆至東灣對上, 之後睇中原有明顯山路落東灣, 綑滅角咀, 石堡壘, 外展碼頭走人.
02 大石下落船, 登石堡壘, 原路落, 綑滅角咀, 東灣, 登往灣北頂, 搵路落北岸或西岸, 綑邊至魷魚塘, 有山路CUT番過外展, 碼頭走人, 淡水沖身, 甚至TEA...

02的話, 基本上就只欠西頂同最東北一小段岩岸就完成往灣

附件

6-10-2012 13:46

Fire 2如果真係tea到,夜晚約左人

幾多人去呀?
lok gar pui 鬼, 費林, ? 5人船會唔會貴

聽日輕鬆煮食, 行澗, 玩石.

10點荃灣站吉野家等, 上溯大圓石澗精華段, 水源開爐飲下野6個面食, 之後上7重岩玩石.

星星`~~~~~~ 下午boulderland~~

**鳥...