7月9日星期六<寶鏡> - 活動版 - 賊船論壇 Forum of wildtrekking.net - Powered by Discuz!

7月9日星期六<寶鏡>

特別報告,由於樂探員無啦啦又局住聽日上午番工,所以只可以星期日綑寶鏡,樂探員 亦提議下午綑港島!報告完畢!(星期日而家都係微風 2級架咋~!可能仲冇咁晒添

引用:
原帖由 gargar 於 8-7-2011 17:10 發表
特別報告,由於樂探員無啦啦又局住聽日上午番工,所以只可以星期日綑寶鏡,樂探員 亦提議下午綑港島!報告完畢!(星期日而家都係微風 2級架咋~!可能仲冇咁晒添 ) ...
冇事了,LOKLOK又唔使番工

玩o野, 咁飄忽o既~~~

聽日不能太早, 放工回家收拾細軟先再出嚟, 痲煩就一就~~~

又通?

請各位隊員注意!

明日行程如下:
綑寶鏡頂海岸
集合時間:1000(含早餐)
集合地點:將軍澳寶琳站新都會二期大家樂見
搭16號綠van入布袋澳

家姐如渣車可1030-1100布袋澳等

will u drive?

我應該唔渣喇,果頭都好難搵位泊

有無d唔係大家x o既茶餐廳?
唔想支持大x樂
另駛唔駛自備乾糧?
勇氣~~~團結~~~友情~~~
我地三人同心, 力大過千斤~~
"有我必勝人出場, 好快就可以收場!"

支持支持!

人強馬壯呀!~

asdfs

附件

9-7-2011 01:30

阿鬼早日康復呀下

sick leave 抖抖都要架喇